Sådan fandt jeg løsningen på kroniske smerter 2018-08-04T23:16:43+00:00

“Jeg havde fornøjelsen af at møde Keld – han var fyldt med kærlighed og overskud […] Ved ikke helt hvor lang tid der gik, det føltes som 10 min, men fakta er at jeg gik derfra med et overskud af energi, et smil på læberne og fuldstændig smertefri! Miraklernes tid er ikke forbi!”

Line Svindt, Fotograf

Sådan fandt jeg løsningen og gav slip på mine kroniske smerter.

Efter alt for mange år spildt på at bide smerterne og frustrationerne i mig, køb af dusiner af selvhjælpsbøger, gennemgang af hundredevis af YouTube-videoer og alt hvad jeg ellers kunne få fingre i på mit sparsomme budget, kom jeg helt tilfældigt til at snakke med en mand i toget.

Han kunne se, at jeg havde ondt, og fortalte mig at han også havde haft det sådan engang.

Han fortalte mig om hypnose i forbindelse med smertedækning. Det var ikke noget, jeg overhovedet havde overvejet. Jeg fejlede jo ikke noget i hovedet. Det var jo et fysisk problem.

Med lidt yderligere forklaring fra ham, og lidt tænken over tingene fra mig, fik han mig til at se, at det er i sindet, vi opfatter vores smerte.

Når eksperterne ikke kan gøre mere, og smerten ikke går væk, så handler det ikke længere om at helbrede kroppen. Det handler om at ændre sindets opfattelse af smerten.

Dette var en helt ny tankegang for mig, og den åbnede nye døre og muligheder.

Med de nye døre åbne begyndte jeg at studere og uddanne mig inden for hypnose, både for at hjælpe mig selv – men også for at hjælpe andre. Med tiden blev det mit kald i livet.

Mine metoder er blevet udviklet, justeret og raffineret, så enhver hypnotisk session er personligt tilpasset min gæst, og deres behov, og kan afhjælpe enhver form for smerte, både fysisk og emotionel. Faktisk, så kan det også bruges i rigtigt mange andre sammenhænge.

I dag har jeg flere smertebehandlinger bag mig end jeg kan holde styr på.

De, som ikke så resultater, kan tælles på én hånd – og du behøver ikke engang at tælle alle fingrene.

Bliv smertefri i dag