Det siger andre 2018-07-30T15:02:15+00:00

Det siger andre

“Jeg er så glad for, at jeg tog fra Esbjerg og helt til København for at få hjælp af Keld. Han er rigtigt dygtig. Han er yderst professionel og forstod min situation. Det var bestemt turen værd.

14 års intense smerter er væk. Jeg anbefaler ham til alle.”

Tove Sørensen, Sekretær

“Jeg havde fornøjelsen af at møde Keld – han var fyldt med kærlighed og overskud – jeg var træt, underskudsagtig og med skuldre/nakkesmerter efter rigtig mange timers arbejde. Han spurgte om han ikke lige skulle give mig et skud energi og jeg var sådan lidt : ja hvorfor ikke – om ikke andet så kan jeg da lige lukke øjnene et øjeblik! Ved ikke helt hvor lang tid der gik, det føltes som 10 min, men fakta er at jeg gik derfra med et overskud af energi, et smil på læberne og fuldstændig smertefri! Miraklernes tid er ikke forbi!”

Line Svindt, Fotograf

Jeg har gået og kæmpet længe med angst og depression, samt deraf følgende overvægt. Efter min 2 sessioner hos Keld har jeg oplevet væsentligt mindre angst, mere selvtillid, samt en støt dalende kropsvægt. Jeg er begyndt at få glæden tilbage for de små ting i livet, samt være i stand til at kunne tage opgaver på mine skuldre igen. Helt klart en investering værd, hvis du tøver. Du har intet at tabe ud over din egen tid 

Jens

“Kan kun sige en fantastisk dygtig mand!”

Tone C.

“Efter jeg pludselig fik meget angst for fremmede personer, blev jeg anbefalet Keld. Efter en session tænkte jeg hmm det kommer sørme an på en prøve 🙂 og den prøve er vel bestået i dag 🙂 Jeg har været i Bilka og dette HELT uden problemer af nogen art, så klart at jeg vil anbefale Keld til andre :)”

Mette D.

Min datter, som dyrker sport på højere plan, har haft virkelig god effekt af hypnosen. Hun er blevet hjulpet med at slappe mere af når hun er på banen. Dette har været medvirkende til at hun blev Landsmester.”

Karina M.

Jeg vil bare sige tusind tak for din hjælp. Efter at have været hos dig, er jeg ikke bevet irriteret på min ekskæreste i samme omfang. Når der har været noget, hvor jeg har været nødt til at håndtere ham har jeg kunnet lægge det fra mig igen øjeblikkeligt. Jeg anede ikke, hvor meget han fyldte, før jeg oplevede ro. At kunne distancere mig selv fra de ting han gør og siger, er det bedste der er sket længe. Samtaler og møder med ham er blevet meget nemmere, jeg går ikke i dagene op til et møde og får ondt i maven, og efter et møde er jeg ikke irriteret i flere dage mere. Jeg kan også meget nemmere lægge ham fra mig efter en samtale. Lige pludselig virker det meget mere overkommeligt at være nødt til at have ham som en del af mit liv de næste mange år.”

Anonym

“Angst. En blandet følelse af kvalme, rysten, koldsved, kvælnings fornemmelse og gråd. Det var den reaktion jeg fik, da jeg fik at vide, at jeg skulle den korte tur fra Brøndby strand til det indre København med tog. En tur på ca 15 min, for mig en ubærlig lang rejse. Min angst for offentlig transport midler, har i 6 år, sat en stopper for min lyst, til at tage nogle steder hen. Jeg var nød til at anskaffe mig en bil, for overhovedet at have overskud til, at tage udenfor min egen bys grænse. Da Keld sagde, at han kunne hjælpe via hypnose, må jeg indrømme jeg var noget skeptisk. Men han er meget professionel og tog mig alvorlig. Da han “vækkede “mig af hypnosen, var jeg stadigvæk skeptisk. Jeg følte, et eller andet sted, at jeg ikke havde været hypnotiseret. Jeg var jo med hele vejen! Samtidig havde jeg en let følelse i kroppen og sindet. Når jeg tænkte på toget, var panikken ikke rigtig eksisterende. 

Dagen efter skulle jeg med toget. Jeg var nervøs bevares, men ikke mere end let og det var mest fordi, jeg var bange for, at det ikke skulle virke. Aldrig har jeg været så lettet. Jeg havde en; VAR-DET-BARE-DET, følelse. Jeg kunne slappe af. For første gang i 6 år, kunne jeg faktisk glæde mig til at se et tog igen. Og ikke mindst sætte mig ind i det. 

Jeg kan kun sige TUSIND TAK Keld. Det var en fantastisk oplevelse.”

Anonym

“Efter et besøg hos Keld er trapperne ikke længere et problem.”

Niels M. Larsen

“Det gik overraskende stærkt. Smerterne forsvandt med det samme og har ikke vist sig siden.”

Sandra Rasmussen

“Nu kan jeg lave mad til familien uden at skulle holde pauser.”

Inger Larsen